Kuršumlijska Melanija Tramp

3

Velika sličnost sa prvom damom Amerike, Melanijom Tramp, Sanji Obradović, trideset osmogodišnjoj devojci iz Кuršumlije  donelo je nenadanu popularnost i često fotografisanje, posebno u Italiji gde je neko vreme radila.

– Na stotine uglavnom Italijana ali i stranih turista su se slikali sa mnom jer primećuju da ima velike sličnosti sa prvom damom Amerike. Meni je to simpatično pa sam uvek pristajala na fotografisanje a te slike su najčešće bile za društvene mreže, kaže uz osmeh Sanja.

Ona je inače duže vreme radila u Italiji kao pomoćnik socijalnog radnika u staračkom domu, pa su je na ulicama često zaustavljali radi fotografisanja.

– Sličnost je najpre moja sestra uočila i stalno me nagovara da se ofarbam i promenim boju kose u onu koju nosi Melanija, ali ja to nisam želela jer je i ostala fizička sličnost više nego evidentna, objašnjava naša sagovornica.

Po povratku u rodni grad, Sanja kaže da su i u okruženju mnogi počeli da ističu  njenu sličnost sa Melanijom.

– Iako su me poznavali od ranije, sada valjda kada je Melanija postala toliko poznata, onda i mene više  govore da ličim na nju, a uglavnom mlađi traže da se slikam sa njima kako bi slike objavili na društvenim mrežama- dodaje Sanja koja u šali dodaje da se nada da će joj i ta sličnost sa prvom damom Amerike pomoći da pronađe posao u sredini u kojoj se vratila.

Crvenokosa dvojnica prve dame Amerike priznaje da joj godi kada je porede sa planetarno popularnom suprugom američkog predsednika kao i to što je  u okruženju sve češće oslovljavaju kao Melanija a ne njenim imenom.

Dodaje da je sestra , koja je inače tatoo majstor, često predlaže da joj uradi i tetovažu sa Melanijinim likom.

Melanija voli Putina!

Iako poseduje fizičku sličnost sa prvom damom SAD, Sanja u šali kaže da joj  jedino ne “zavidi” na suprugu, već da joj je draži, odnosno da više voli Ruskog predsednika Vladimira Putina.

3 KOMENTARA

  1. Nastavite li ovako neću vas više pratiti. Ako nemate šta da objavljujete bolje ne objavljujte ništa. Veću glupost u životu ne videh i ne pročitah! Ako ona liči na Melaniju ja ličim na Alena Delona!

Comments are closed.