Napadnuta Prokupčanka:  Večeras su mene napali, ko zna koga će sutra!

67

Sedamnaestogodišnja Prokupčanka Tamara Kostić napadnuta je sinoć kada se vraćala iz grada, kako kaže, ni kriva ni dužna,  nasred glavne ulice u Prokuplju, i to pre ponoći. Njen napadač je pronađen i priveden, a onda u toku iste noći i pušten iz pritvora.

Izrevoltirana, a pre svega preplašena i zabrinuta, ona se obratila našoj redakciji, jer želi da svi čuju koliko smo nezaštićeni u ovom gradu. Ipak, kako nam je rekla, napadače nađu ili ne, i za njih zakon koliko toliko postoji, ali je brine što ne postoji nijedan zakon koji procenjuje koliki smo to ljudi. Posebno ju je razočaralo što niko od sugrađana nije prišao da joj pomogne iako je vikala i zapomagala. Svoju povređenost ona je obelodanila u otvorenom pismu i statusu na svom fejsbuk profilu, koji vam prenosimo u celosti.

Pročitajte, PRIJATELJI. 
VEČERAS SU MENE NAPALI, KO ZNA KOGA ĆE SUTRA. Bogu hvala, prošla sam sa telesnim povredama. Neko zbog toga, više nije živ.
U rođenom gradu, u malom gradu, gde se svi znaju međusobno.. JA, koja bih pre nogu polomila nego mrava zgazila, doživim da budem NAPADNUTA, pre ponoći, nasred GLAVNE ulice, od strane osobe X. Zatrčao se i iz sve snage me pesnicama udario u grudi, a ja sam pala i udarila glavu. VRIŠTALA SAM i MOLILA za pomoć… ljudi su prolazili pored mene, ljubili se, šetali, ni ne pogledavši me. Državo, vlado, ZAKONU, zar će oni koji napadaju ljude po ulici jer im treba droga, biti samo večeras u pritvoru, a od sutra opet slobodno da hodaju gradom.. Zar da se, kao devojčica, plašim koga ću da sretnem i šta će da mi urade. Otvorili su mi oči. Živim u jednom mestu, gde vrištim, plačem i molim za pomoć, a niko da priđe… Svete, tužan li si…

Svi koji poznaju Tamaru znaju da je uzorna učenica prokupačke Gimnazije, posvećena umetnosti i stvaranju. Trenutna je zamenica predsednika Književne omladine Prokuplja, aktivno piše, pleše i peva.

Najnovije vesti iz Prokuplja, koje uređuje Srbijanka Stanković, možete pročitati OVDE

67 KOMENTARA

  • Nije policija kriva, pronasli su va i priveli! Pitanje je za pravosudje, dokle vise oslobadjati nasilnike,narkomane,kriminalce,lopove i ostalu bagru? A „gospodja“ koja svoj grad naziva magarevom,gde amagaraca ima ali samo sa dve noge dobila je minus upravo od mene. Zao mi je devojcice i pljujem na sve koji joj nisu pritekli i pomoc…

   17
   3
 1. Jedna od najdivnijih mladih osoba. Treba da bude ponos Prokuplja, a ne da se plaši da živi, hoda i uživa. Uradite nešto!

  22
  1
 2. Svuda ti je tako. Cim vide da je neko sranje, samo okrenu glavu, kao, ne zanima ih. A u stvari sve ih zanima. Ali nema sanse da pomognu, jer je to stoka samoziva.
  Verujem da je po misljenu mnogih taj kreten jos ispao i zrtva u svemu tome. A policija, naravno, nista ne radi, jer su i oni isti kao i taj indijanac.

  14
  3
  • Ne ja, nego svi znamo kako i sta radi policija. A verovatno da ga je pustio neki inspektor.
   Policajci odlicno rade kad treba da se napisu kazne, a kad treba da love lopove i nasilnike, onda to malo teze ide.

 3. STA BRE PISETE LJUDI..?!?!?!??!
  JA NE VERUJEM !!!!!
  BRUKA BRE I SRAMOTA !!!!
  STA BRE OVDE KOGA BRIGA KO JE IMAO, ZNAO, VIDEO, ČUO ZA TAKAV NEKI SLUCAJ….JA NE VERUJEM DA NIKO NIJE PRISO I VIDEO O CEMU SE RADI….ALOOOOOO !!!!! EJ OVO JE PK NIJE NEW YORK….PA JAOOOOO BOZE !!!!! PA JAO KAKVI SU LJUDI
  O L O S I !!!!!
  PA SVI BRE IMAMO TU DECU !!!!
  MA MNOGO SAM PRSLA !!!!!
  ALI MNOGO !!!!

  10
  1
 4. Bez komentara. Bruka i sramota za Prokuplje. Iza sve gradjane koji nisu hteli da pomognu. Bruka za policiju. Gde je i šta radi a i za sudstvo kako lepo radi i štiti kriminalce. Dokle to

Comments are closed.