Nedeljni horoskop od 16. do 22. septembra

0

Ovan

Pomalo ste napeti, ali imate višak energije. Bavite se sportom ili provedite vreme u prirodi.

Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla, nego radite vrednije, bolje provedete slobodno vreme koje imate. Uklopite se sa kolegama. Slobodni, preko posla možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti, ali to može biti neko koga već znate.

Bik

Ove nedelje će sve biti kako treba. Strastveni ste i romantični. Ako ste slobodni, na putovanju ili mestu za zabavu možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Može se javiti neka osoba sa kojom ste već bili, ali to neće biti loše, naprotiv. Sada je vreme za stare ljubavi. Poslovno, ova nedelja je jako dobra. Sve ide kako treba i završavate sve obaveze na vreme. Konačno ćete odraditi neku papirologiju koju dugo čekate, pa ćete moći godinu da privedete lepo kraju.

Moguća prehlada. Pijte više tečnosti.

Blizanci

Zauzeti, strastveniji ste i romantičniji nego obično. Slobodni, moguća je avantura. Komunikacija sa drugima će biti osetno bolja ove nedelje. Lako dolazite do dogovora is vi Vas lako razumeju. Ne nervirajte se oko posla, nego dajte svoj maksimum. Izbegavajte saradnju sa muškim osobama jer može doći do rasprava. Bolje je da radite sa ženama, to će ići mnogo lakše. Mogući su neki iznenadni troškovi.

Pazite se prehlade.

Rak

Krenuo je period kada ćete se uozbiljiti u vezi. Nikakve avanture ne dolaze u obzir. Ljubav cveta, ali samo ako ste do sada održavali dobru vezu. Ako nije stabilno, neće biti dobro. Potrudite se da pokažete partner svoja osećanja. Slobodni, želite da sve ide polako i ne žurite sa ulaskom u vezu.

Od drugih zavisi koliko ćete napredovati na poslu, ali očekivani priliv novca će biti do kraja godine. Ovo je prilično dinamična nedelja.

Budite pozitivni i bavite se nekom aktivnošću, sportom, a tokom vikenda ne zaboravite da idete do grada sa prijateljima.

Lav

Ne dozvolite da partner trpi zbog posla. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati neku osobu.

Finansijska situacija se poboljšava. Sve ide na bolje, vladar Vašeg polja novca, Merkur je krenuo direktno. Saturn, Sunce i Venera će tokom ove nedelje biti u Vašem polju posla, a to znači da ćete biti stabilniji i da imate šansu za napredak. Konačno će se saradnici uozbiljiti i imate bolje aspekte za novac i posao.

Osećate se malo bolje. Nađite više vremena za odmor.

Devica

Partner ima razumevanja za sve. Ako ste slobodni, strastveni ste ove nedelje, a neka osoba iz prošlosti se može vratiti iznenada u Vaš život.

Ove nedelje možete završiti sve što niste mogli do sad što se tiče posla. Budite vredni i agilni i dajte svoj maksimum na radnom mestu. Potrudite se da se posvetite svemu što ste odlagali.

Bićete napeti u prvoj polovini nedelje. Relaksirajte se više.

Vaga

Posvetite se više porodici. Ako ste zauzeti nema promena, sve je u najboljem redu. Planirajte proslavu Nove godine. Ako ste slobodni preko prijatelja ili porodice možete upoznati neku stabilnu osobu koja će Vam odgovarati.

Mogući su iznenadni troškovi ove nedelje. Mars je u polju novca i dalje pa Vas opterećuju neki neplaćeni računi i možda neki dugovi.

Čuvajte se virusa, moguć pad imuniteta.

Škorpija

Venera je u znaku Jarca od polovine nedelje, pa poradite na komunikaciji i stabilnosti. Provedite više vremena sa partnerom. Nađite više vremena za sebe. Imate višak energije, pa ako ste slobodni, moguća je avantura.

Ove nedelje ćete biti komunikativniji i otvoreniji za neke nove prilike na poslu. Nećete više imati problem sa novcem, nema više poteškoća. Konačno ćete naći način kako da održite stabilnost i da budete zadovoljni.

Imate višak energije. Moguć problem sa varenjem, ne prejedajte se.

Strelac

Dragi Strelčevi, konačno ćete ove nedelje biti svoji i pozitivniji. Bolji je odnos sa partnerom ove nedelje.

Skloni ste flertu, moguće je vraćanje neke osobe iz prošlosti u Vaš život.

Nema više problema koje ste imali do sad. Možete trezvenije da razmišljate, da se bolje organizujete i da ne pravite probleme sebi, a ni drugima. Na poslu će situacija biti mnogo bolja, a što se tiče finansija, bićete prezadovoljni ove nedelje.

Moguća nesanica i glavobolja. Nervozni ste.

Jarac

Oni koji su u dugim vezama uživaće u sjajnim aspektima za ljubav. Ako ste slobodni, možda ćete se zaljubiti, a možda ćete uploviti u vezu sa nekom osobom koju baš dugo znate.

Konačno će ove nedelje biti čak tri planete u Vašem znaku, Venera, Saturn i Sunce. Imate dosta obaveza, ne znate gde ćete od svega toga. Bolja organizacija je najbitnija. Radite sve na vreme.

Moguć problem sa leđima, ali je bitno da odmarate posle posla i da se ne preforsirate.

Vodolija

Odnosi sa partnerom mogu malo da se pogoršaju, jer ne pokazujete dovoljno svoja osećanja. Slobodni, nema promena ove nedelje.

I dalje traje stres na poslu. Bolje je za Vas da sarađujete sa ženama, nego sa muškarcima. Imate potrebu da započnete neke nove stvari na poslu, ali tomorate sami da organizujete, jer nećete imati baš neku dobru podršku kolega. Bilo kakva promena im se neće dopasti, ali gledajte da sebi udovoljite. Moguć povećan priliv novca.

Moguć je problem sa cirkulacijom.

Ribe

Ove nedelje Vas očekuje bolje razumevanje sa partnerom. Dobro se osećate i pozitivni ste. Nema više problema u komunikaciji i možete da krenete dalje. Ako ste slobodni, nećete se više vraćati starim ljubavima, već ćete se okrenuti ka nečem novom. Venera podržava ove želje i namere.

Osećate olakšanje na poslu, sve obaveze lakše odrađujete i možete očekivati napredak.

Pomalo ste napeti.