Topličani na jednom mestu i ove godine

0

U petak, 25. novembra 2016. godine (sa početkom od 20 časova), održaće se tradicionalno druženje „Topličko veče 2016“, u restoranu „Jezero“ u Beogradu, u ulici Ada ciganlija bb, navode u Udruženju Topličana Beograd.

Cilj ovog druženja, na kome će se okupiti oko 500 gostiju (Topličani i prijatelji Topličana), je širenje prijateljstva i promovisanje topličkog kraja preko privredno-turističkih potencijala.

Svake godine, jedna od topličkih opština je domaćin ovog tradicionalnog druženja. Domaćinstvo podrazumeva mogućnost video prezentacije opštine, organizovanja i dovođenja svih uspešnih privrednih subjekata sa teritorije svoje opštine, koji će izložiti svoje proizvode i upoznati goste sa mogućim privredno-turističkim potencijalom.

Pored toga, opština Domaćin ima mogućnost da za to veče priredi kulturno- umetnički program i dovede uspešnu muzičku grupu sa svoje teritorije koja će ujedno da se promoviše u Beogradu i da zabavlja prisutne goste uz muziku. Takođe, ukoliko domaćin smatra da je potrebno, može da obezbedi voditelja koji će na adekvatan način da vodi program večeri.

Ove godine, po ustaljenom redosledu opština Prokuplje je Domaćin „VEČE TOPLIČANA 2016“ u Beogradu.

Ulaznice (i kuponi) se mogu obezbediti od 26.10.2016.god.na sledećim mestima, i to:

– Auto servis Kiler, Ulica Tošin bunar 63B, Beograd. Kontakt: 063 206723 (Stojan Cvetković). Svakog radnog dana u periodu od 08:00 – 17:00 časova

– Restoran «Mikan», Ulica Maršala Birjuzova 14, Beograd. Kontakt:064 3431932 (Novica Radošević).Svakog radnog dana u periodu od 15:00 – 18:00 časova

Obezbeđena ulaznica (i kupon) omogućava dobijanje pića dobrodošlice i kompletan meni uz muzički program.

Pored toga, korišćenje parkinga za sve goste, za celo veče se plaća u restoranu „Jezero“, po povoljnijim cenama.