Krivična prijava za grafite na prokupačkom Domu kulture

4

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović podneo je krivičnu prijavu protiv N.N. lica, koje je nedavno crvenom farbom oštetilo tek izgrađenu fasadu renovirane zgrade Doma kulture u Prokuplju.

Za kompletno renoviranje, uređenje platoa i ograde ispred zgrade Doma kulture, lokalna samouprava izdvojila je 4,9 miliona dinara. Kompletna rekonstrukcija ove zgrade započeta je pre pet godina sredstvima NIP-a.

Povodom uništavanja imovine građana Prokuplja, a u vezi ovog slučaja, Policijska uprava u Prokuplju izdala je saopštenje u kojem se navodi da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju identifikovali osobu koja se sumnjiči da je 6. avgusta 2016. godine ispisala grafite na ogradi platoa Doma kulture u Prokuplju.

O događaju je obavešten nadležni tužilac i protiv osumnjičenog je pokrenuta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo uništenje i otuđenje tuđe imovine, kaže se u saopštenju.

4 KOMENTARA

  1. Smesni ste, sad cete nekog klinca koji je samo hteo da iskaze osecanje, terate na sud, zbog jednog grafita?
    Da je ovo stabilna drzava, svaki nelegalni grafit bi se kaznio, a ne ovako jedan da ispasta.
    Banana drzava, pozz

  2. jedino sto je u zadnjih godina uradzeno je taj takozvani DOM SINDIKATA NA CARINI ali seljaci i neki idioti su i to unistili takvima nije mesto da zive u gradu i u lepom uredzenom MOM PROKUPLJU NEGO DA IDU TAMO ODAKLE SU I DOSLI pun k,,,,, mi je takvih pridoslih u moje Prokuplje . Nisam bio u Prokuplju par meseci i kada sam video kako je lepo sagradzeno i lepo sredzeno oDusevio sam se ali posle par dana neki iDioti sa strane koji ne vole MOJE PROKUPLJE fasadu na toj zgradi unistili ,Ovim putem bih zamolio nadlezne da krivce kazne da bi MOJE PROKUPLJE i dalje bio najlepsi grad na svetu .

Comments are closed.