Devojke neće komunalce

2

Radnik ovdašnjeg komunalnog preduzeća u Kuršumliji, Laza Lazarević (47) muku muči da pronađe devojku koja bi se udala za njega. Kaže, nijedna neće komunalca za supruga!

– Čim im kažem gde radim, odbijaju bilo kakav ozbiljan razgovor o braku. Kažu da neće da se udaju za komunalca i to ti je moj prijatelju teška muka, objašnjava nam Laza dok sa kolegama prazni kontejnere u kuršumlijskom naselju Rasadnik.

Kolege mu dobacuju da možda nije bio dovoljno uporan, i da bi možda trebao da sakrije gde radi, pa kad neku prevari, biće kasno da se pokaje!

Laza odmahuje glavom i kaže da nije jedini komunalac koji ima ovakav problem. Ističe da druge njegove kolege imaju istu muku i da je svima njima problem što rade posao koji, ističe naš sagovornik častan, ali kaže, izgleda „moda je sada takva“ da su na ceni neka druga zanimanja.

– Ne znam šta da radim. Posao ne mogu da menjam. Da tražim ženu iz Albanije što je sada trend u Kuršumliji, nemam dovoljno para. Trebalo bi mi 3 000 evra. Nadam se ipak da ću naići na neku koja će pristati da se uda za mene bez obzira što sam komunalac, kaže Lazarević.

Ističe da je dobar domaćin. Ima sređenu kuću u koju uskoro uvodi parno grejanje. Ima dva automobila, frezu, zemlju koju obrađuje…

2 KOMENTARA

  1. Jel si ti komunalac il kriminalac? 😀 Sta fali sto si komunalac.. imas vecu platu od pola onih sto rade „kulturne“ poslove

Comments are closed.