U toku asfaltiranje Partizanske ulice

0

Radove na asfaltiranju Partizanske ulice, koji su počeli pre nekoliko dana, danas su obišli članovi Opštinskog veća Filip Jovanović i Radoslav Mihajlović, saopštili su iz Opštine Prokuplje.

Budu li vremenske prilike ušle na ruke putarima očekuje se da radovi na ovoj ulici, u dužini od 500 metara, budu završeni do kraja ove nedelje.

– Pre početka asfaltiranja ulice u potpunosti su zamenjene stare vodovodne cevi novim i napravljeni propusti za atmosfersku vodu.Tokom ovih radava Opšta bolnica “Dr Aleksa Savić”, mnogi privredni subjekti koji gravitiraju oko ove ulice i domaćinstva ni jedan minut nisu bili bez vode, izjavio je Jovanović i dodao da će biti asfaltirani i trotoari.

Sredstva za uređenje ove ulice u iznosu od 13 miliona dinara izdvojena su iz opštinskog budžeta.

On je istakao da je ova ulica izuzetno frekventna i prometna zbog bolnice, mnogih privatnih firmi i ispostave Carine i zato se zahvalio građanima Prokuplja na strpljenje koje su pokazali tokom izvođenja radova u Partizanskoj ulici.

Jovanović je rekao da će, uporedo sa radovima na prilaznim putevima za novu zelenu pijacu i izgradnje bedema na reci Toplici u naselju Mala Guba, u najskorije biti asfaltirana i jedna ulica u Babinom Potoku.