Raspevavanje za najmlađe

0

Dečja pesma podstakla je na raspevavanje najmlađe Prokupčane, učesnike muzičke radionice u Art pabu Black fox”. Foksići, kako ih u pabu zovu, pevali su sa svojim roditeljima i koordinatorkama radionica i ove nedelje.

Kako to biva inaće uz muziku i pesmu, radionica se pretvorila u pravu malu zabavu.

– Naše radionice su prilika da mališani uživaju i da se umetnički obrazuju.  Ovog puta su se roditelji najlakše i najsrdačnije priključili, što je još jednom pokazalo koliko muzika ume da poveže ljude. Našem pabu i jeste cilj da bude blizak i najmlađima i da se u njemu osećaju kao u svojoj kući, kaže vlasnica  paba Jelena Mitić.

Podsetimo, besplatne radionice za najmlađe pokrenule su Jelena Mitić, Marija Okičić, Ivana Ivković i Anđela  Ilić. Ideja je bila da se u prijatnom ambijentu deca zabave sa roditeljima, ali i da svakog puta nauče nešto novo.

Istovremeno pre nekoliko dana pokrenule su i akciju prikupljanja novca za kupovinu paketića za svu decu koja učestvuju u ovim radionicama. Svi zainteresovani  mogu  učestvovati tako što će dati svoj dobrovoljni prilog u pabu – u kutiju sa sloganom  „Velika deca za male ljude“.