Kriminalci tukli policiju u Prokuplju

3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, po nalogu osnovnog javnog tužioca, odredili su meru zadržavanja do 48 sati A. I. (21) iz Prokuplja zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, kao i J. Đ. (19) i D. U. (19) iz Prokuplja zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopštila je policija.

Sumnja se da su J. Đ. i D.U, prilikom privođenja A. I. kod koga je u plastičnoj kutijici pronađeno 14 psihoaktivnih tableta, fizički napali policijskog službenika. Još jedan muškarac (1972) iz Prokuplja se tereti da je pri dovođenju osumnjičenih u Policijsku ispostavu u Prokuplju, verbalno vređao jednog od policijskih službenika.

Osumnjičeni A. I, J.Đ. i D.U. biće, uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu Prokuplju, dok će protiv muškarca biti podneta krivična prijava za krivično delo ometanje službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira u redovnom postupku, navodi se u saopštenju policije.

3 KOMENTARA

  1. Gledao sam ceo incident a i sta se desavalo posle. Scenario poznat deca nesto naprave onda mama i ujka dolete ispred suda i milicije i daju podrsku toj istoj deci i ispracaju ih u zatvor. A Prokupcani se pitaju DOKLE VISE?

  2. Ovo je drugi napad na policajce u toku ove godine od strane Ugrenovic Dragoslava, ja samo pitam ko stiti njega, takodje svi znaju da vozi bez dozvole i niko ga ne zaustavlja,nece, ne sme, sta smo mi ostali gradjani drugog reda. Tacka, branite se od ove bande ljudi. Podrska postenim policajcima.

Comments are closed.