Izabrani najbolji sportisti Prokuplja

0

Tradicionalno na kraju kalendarske godine izabrani su najbolji sportisti grada. Upravni odbor Sportskog saveza Opštine Prokuplje proglasio je najbolje u više kategorija i mahom je sve odluke doneo jednoglasno.

Najbolja pionirka je Bojana Radonjić iz Odbojkaškog kluba „Topličanin“, dok je za najboljeg pionira izabran Uroš Grujić, jedan od najvećih talenata srpske gimnastike, koji je u ovoj godini postigao izvanredne rezultate.

U konkurenciji kadetkinja priznanje je dodeljeno Milici Bulatović iz Ženskog fudbalskog kluba „Krstarica“, dok je kod kadeta najbolji Darko Stošić, golman Rukometnog kluba „Topličanin“, koji se nalazi na spisku kadetske reprezentacije Srbije.

Kod juniorki najbolja je Mia Stanojević, članica Atletskog kluba „Topličanin“, dok je Komisija u konkurenciji juniora priznanje dodelila Jovanu Jovanoviću iz Fudbalskog kluba „Topličanin“.

Za najbolju seniorku proglašena je Natalija Bogdanović iz Karate kluba „Topličanin“ dok je za sportistu godine izabran Igor Stanojević iz Atletskog kluba.

Za najbolji klub proglašen je OFK „Topličanin“, najbolji trener je trener fudbalera Zvonimir Vidaković, dok je za najboljeg sportskog radnika izabran Bratislav Dunjić iz RK „Topličanin“.

Specijalna zahvalnica za postignute rezultate biće dodeljena Dušanu Saviću, bodibilderu i dizaču tegova.

U ponedeljak 26. decembra na prigodnoj svečanosti biće dodeljena priznanja.