Evergrin veče za pamćenje

0

Koncert evergrin muzike, pod nazivom „10 godina je prošlo kao tren“, koji tradicionalno organizuje prokupački Dom kulture, oduševljenu publiku u prepunoj sali bioskopa Toplica, digao je na noge.

Ona je sve vreme ovacijama i aplauzima nagrađivala prokupačke izvođače, koji su još jednom potvrdili da mogu pevati rame uz rame, sa mnogim proslavljenim i poznatim pevačima.

– Za ovaj koncert se uvek tražila karta više, ali ovaj put se tražila dva puta više. Prokupačka publika voli svoje sugrađane pevače i uvek je tu da ih podrži, rekao je marketing radnik Doma kulture Vladan Milutinović.

On je naveo da se ove godine družini odličnih prokupačkih solista, koje je pratio orkestar Doma kulture, po prvi put, pridružio i Prokupčanin Marijan Gračanin.

U dva i po sata, koliko je program evergrin večeri trajao, publika je zajedno sa izvođačima pevala dobro poznate pesme, počev od pedesetih, pa sve do devedesetih godina.

Nastupio je i dečiji hor Doma kulture „Sanjalice“, koji je pevao prateće vokale.

Na kraju koncerta, svi izvođači su zajedno otpevali kompoziciju „10 godina je prošlo kao tren“, ali im se u tome pridružila i publika, koja je vidno zadovoljna do kraja numere ostala na nogama.