DS Prokuplje: Politički motivi hapšenja dr Dinića

6

Po starom dobrom već oprobanom receptu, bivši direktor bolnice u Prokuplju Dragan Dinic, koji je juče priveden i u međuvremenu pušten iz pritvora, oglašen je unapred krivim od strane pojedinih režimskig medija, ali i policije, saopštio je OO DS Prokuplje.

Demokrataska stranka zahteva od svih nadležnih organa, pravosudnih i istražnih, da se u ovom slučaju ponašaju odgovorno i da svoj posao rade isključivo u skladu sa zakonom, a ne u skladu sa marketinškim potrebama Srpske napredne stranke.

Imamo razloga da verujemo da ovo neće biti slučaj, jer, poučeni iskustvom mnogih postupaka koji se vode protiv članova Demokratske stranke, istina, pravo i pravda nisu načela kojima se državni organi vode pri obavljanju svog posla.

Uvereni smo da će Dragan Dinić u redovnom sudskom postupku dokazati svoju nevinost, baš kao što su to pred sudovima učinili članovi predsedništva OO DS Prokuplje Boban Lepojevic i Gordana Kostić koji su pravosnažnim sudskim presudama oslobodjeni svih optužbi koje su im se stavljale na teret, a da će za ovakav progon, linč i blaćenje ljudi, kad tad odgovarati svi oni koji ga organizuju, sprovode ili u njemu učestvuju, navode u saopštenju prokupačke demokrate.

6 KOMENTARA

  1. Sns pada polako ali sigurno kao i sve ostale kvazi satelitske stranke koje su sa njima,dragane samo napred.

  2. Sto se odmah oglasavate, ako je nevin nema sta da vas brine, ili mozda…u svakom slucaju 10 miliona nije tek tako nestalo, na jednoj strani cinjenice i dokazi a na drugoj saopstenje stranke koja je prodala Srbiju…pametnom dosta

  3. Zaista je dosta vise terora od strane DS da samo kukaju. Ne znam da li su jednom izasli pred narod i rekli jeste nas clan je kriv neka nadlezni rade posao, ne nego i pored evidentnih dokaza pricate price, sramota, slican se slicnom raduje pa nije ni cudo sto su ds i urs zajedno

  4. postovana gospodo dinic je proslost pozdrav od prokupackih snsovaca sa gej prajda u beogradu parada je odrzana uspesno,srbija hrabro koraca ka evropi,pozdrav svima.

  5. Seljak napravi prekrsaj traktorom, odmah ga rebnu da plati kaznu, a ako nema da plati ide da lezi zatvor . 1000 dinara dan zatvora, a ovaj politicki oslobodjen zbog pronevere 8 500 000 dinara. Pustaju ga na slobodu, sramota bre, jos odlucnije ce da nastavi. Jadno nase Prokuplje, ko se bavi politikom i ko leci ljude.. Treba ga najuruti iz bolnice i naterati da vrati pare .

  6. Nema ovde nikakvih politickih motiva, nemojte da zavaravate narod. Prosto je doslo vreme da pojedinci plate svoje racune zbog svih lopovluka, malverzacija i zloupotreba polozaja. . Zakon je napokon jednak za sve i mora se postovati ma o kome se radilo.

Comments are closed.