Donacija Opštine vatrogascima

0

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović  danas je  predstavnicima Nezavisnog sindikata policije Odeljenja za vanredne situacije  u Prokuplju  uručio donaciju  Opštine Prokuplje.

– Danas smo ovde sa vama koji 24 časa brinete o bezbednosti naših građana i njihove imovine. Svesni smo koliko je vaš posao težak i koliko ste u radu  izloženi  opasnim situacijama.   Za vas je veoma važno da budete odmorni, da bi ste  na pravi i adekvatan način reagovali u slučaju potrebe i poziva građana , zato smo vam i obezbedili dušeke koji će vam poslužiti za kraći odmor u toku dežurstva  , rekao je predsednik Simonović prilikom uručenja ove donacije .

On je ovom prilikom istakao veoma dobru saradnju između lokalne samouprave i Odeljenja za vanredne situacije koja će i ubuduće biti nastavljena. Predsednik Nezavisnog sindikata policije Odeljenja za vanredne situacije  u Prokuplju, Zoran Mladenović zahvalio se Opštini Prokuplje na ovoj donaciji.

– Opština Prokuplje prepoznala je naše potrebe i obezbedila nam  dušeke koji će nam  biti od velike koristi u trenucima odmora posle napornog rada.Zbog toga smo veoma zhavlani  celom rukovodstvu Opštine, a posebno predsedniku Aleksandru Simonoviću koji nas  tardicionalno obilazi i u novogodišnjoj noći. Tom prilikom nas je  i pitao šta će nam biti od najveće koristi i na koji način loklna samouprava može da nam olakša rad i danas je ono što je obećano i ispunjeno,  rekao je Mladenović.