Ćićkovci spremni za 2017. godinu

1

Učenici I-2  Ratko Pavlović Ćićko pripremili su novogodišnju priredbu. Osim prvaka u programu učestvuju i učenici iz produženog boravka, ali i petaci – nekadašnji učenici učiteljice Slavice Čikarić.

Priredba će biti održana u četvrtak 22.decembra 2016.god. u 19h u likovnom kabinetu škole.

Organizatori priredbe su učiteljice Slavica Čikarić i Danijela Radović, kao i profesorka muzičkog Sanja Stojković.

– Ovo je jedinstvena prilika da najmlađi učenici škole istupe i pokažu javno svoja umeća. Spremni smo za Novu godinu i nove radne pobede, kaže učiteljica Čikarić.

U priredbi učestvuju svi učenici I-2, a bivši učenici  učiteljice Čikarić kompletiraju program sa  dva skeča i 2 spleta igara iz Srbije.

 

1 KOMENTAR

  1. Ponosna sam na svoje dete i na činjenicu da je njeno društvo iz razreda učiteljice Slavice Čikarić nastavilo da radi na ovakvim ozbiljnim stvarima. Pravi potez je i to što su ovom prilikom u priredbu uključeni učenici prvog razreda koje takođe ode pomenute učiteljice. Čestitam učiteljicama i svim učenicima koji učestvuju na priredbi Novu 2017. godinu i Božić u želji da nam i dalje priređuju ovakve manifestacije. U kvalitet programa nemam sumnji jer iza njega stoje vredne i radne učiteljice i naša fino vaspitana deca.

Comments are closed.