Šešelj boravio u Žitorađi

18

U punoj sportskoj hali u Žitorađi, večeras je održana promocija knjige dr. Vojislava Šešelja ,,Ideologija srpskog nacionalizma“.

Nekoliko stotina članova i simpatizera okupljenih na ovom skupu gromoglasnim aplauzom pozdravili su Šešelja.

Uvodne reči o sadržaju knjige koja je predstavljena, ali i o opštoj političkoj situaciji izneli su članovi OO SRS Žitorađa i predsednik Okružnog odbora mr Marko Milenković.

Predsednik radikala, dr Vojislav Šešelj je govorio o merama ekonomske politike koje je potrebno sprovesti kako bi se zemlja podigla.

– Slamanje uvozničkog lobija, zaštita poljoprivrednih proizvoda carinama u visini subvencija koje dele zemlje EU. Konkretna borba kriminala, sa hapšenjima i političara koji su sa tajkunima omogućili pljačku Srbije, uz odustajanje od puta u EU su mere koje treba preduzeti za oporavak Srbije, kazao je izmđu ostalog Šešelj večeras u Žitorađi.

Prisutni su bili članovi okružnog odbora, sveštenici Srpske pravoslavne crkve i drugi gosti.

Slični skupovi na kojima će dr Vojislav Šešelj predstavljati knjige najavljeni su za decembar u Prokuplju i Kuršumliji.

18 KOMENTARA

    • Dali bi mogao da napišeš i objasniš tu tvrdnju. Činjenicama. Ako ne nelupaj gluposti.

    • Jel ovo imamo i nepismene botove. Ni ministri nisu bolji. Ne brukaj se Miroslave. i tekstom i značenjem si pokazao koliko znaš i možeš.

  1. Političarima verujem samo kad urade nešto i ličnim primerom pokažu da stoje iza svojih ideja. Dali su ideje dobre pitanje je. Sve mi se više čini da jesu. Ali da je jedini koji ih ni u zatvoru ne menja to je istina. Čestitam na tome.

  2. Ja sam glasao za naprednjake. I nikad nisam do sad tako prevaren. Šeki imaš moj glas.

  3. samo budala ne vidi da se nesto u srbiju moze promeniti i mora a jedini spas je doktor vojislav seselj naravno uz pomoc srpskog naroda koji ce se za sva vremena odreci politike prema zapadu i prici nasoj braci rusima

  4. Onaj Nemanja Šarović i Miljan Damjanović najlepši političari Srbije. Od mene i mojih drugarica glasovi i KISSSSS

  5. A bogami i ovaj predsednik U Kuršumliji ništa ne zaostaje. Šteta što nisam iz Kuršumlije.

Comments are closed.