Zorana Mihajlović najavila u Kuršumliji: Gradiće se auto-put Niš-Merdare

13

Tokom današnje posete Kuršumliji, potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović  je najavila da će naredne godine početi izgradnja auto-puta Niš – Merdare čijom izgradnjom Kuršumlija može da očekuje otvaranje novih radnih mesta

Potpredsednicu SNS-a, Zoranu Mihajlović u centru grada  dočekalo je rukovodstvo kuršumlijske opštine i aktivisti stranke kao i veliki broj građana.

Ona je danas najavila početak izgradnje auto – puta Niš – Merdare koji će proći pored Kuršumlije:

Mihajlovićeva je istakla i da je Vlada Srbije prethodnih godina pomogla izgradnju puteva u Kuršumliji sa više od 150 miliona dinara, a opštine Topličkog okruga sa pola milijarde dinara.

Građanima Kuršumlije obratio se kandidat za predsednika opštine Kuršumlija Radoljub Vidić koji je kazao da je Opština Kuršumlija u prethodne četiri godine uz pomoć Vlade Srbije uradila više na izgradnji infraktrukture nego što je to učinjeno u prethodnih dvadeset godina.

Istovremeno, aktivisti SNS su danas postavili štand u centru Kuršumlije, razgovarali sa građanima i delili propagandni material.

13 KOMENTARA

  • Kursumlijsko rukovodstvo je napravilo puteva koliko sve druge opstine zajedno u toplici samo sto to ljudi iz opozicije nece da priznaju! 🙂
   0   0
 1. Za pocetak je dovoljno poravnati i nasuti dva kilometra puta od prolom banje ka zaseoku kokanovic u selo vlasovo. Zar je moguce verovati politicarima i opet nista. Ja vec molio za taj put i nista a obecano mi.
  0  0
 2. Sada im je auto-put kec iz rukava za zaposljavanje naroda. Pre cetri godine obecali su 3000 radnih mesta a uspeli da zaposle samo partijske drugove. Sto bi jedna gospodja rekla „Zorana, asfalt se ne jede“. Narod je gladan.
  0  0
 3. Sramota! Kursumlija je mrtav grad gospodo! Sve nas je manje,a vi nas se setite samo kada treba da se agituje.Bezobrazno i podlo! Moj glas sigurno necete imati!
  0  0
 4. Jedna ista priča sve po starom ništa novo. Gospodo Vi ste za ove četri godine koliko ste na vlasti u Kuršumliji potrošili 30 miliona evra. Gde su pare? Zato ćete na ovim izborima da izgubite, gradjani moraju da uzmu sami svoju sudbinu u ruke. A ovu Zoranu šetaju po Kuršumliji kao što su pre četri godine šetali onu Tabakovićku ..pa ništa. Ovaj put gradjani moraju da pobede ne stranke, a onda čete morati sve račune da prikažete gde ste potrošili naše pare. ZA KURŠUMLIJU glasajte za sebe
  0  0
  • Nemoj samo ti da pričaš o nečemu i nekom,svake izbore izlaziš ispred druge stranke,ne interesuju te rezultati već samo novac koji uzimaš za izlazak na izbore.Zato ne pametuj mnogo i ne blati druge,jer tako svojoj deci svuda zatvaras vrata.
   0   0
 5. Kamo sreće da prođe autoput pa da stignu investicije i zaposli se omladina u Kuršumliji
  0  0
 6. Samo napred da i mi iz Kursumlije budemo deo sveta i imamo asulan put kao i drugi gradovi.
  0  0

Comments are closed.