Viši sud u Kruševcu potvrdio Kaliniću minimalnu kaznu

0

Viši sud u Kruševcu u drugostrepenom postupku potvrdio je Milanu Kaliniću minimalnu sudsku odluku, koju mu je marta ove godine izrekao Osnovni sud u Brusu. Tom odlukom, Milan Kalinić, poznati glumac I TV voditelj, osuđen je na novčanu kaznu u iznosu od 250.000 dinara i zabranu upravljanja vozilom ,,b,, kategorije u trajanju od četiri meseca.

– Viši sud u Kruševcu je u drugostepenom postupku potvrdio odluku Osnovnog suda u Brusu i kao neosnovane odbacio žalbe Osnovnog javnog tužilaštva u Brusu i branioca Milana Kalinića. Kalinić je sada i konačno osuđen novčano na 250 hiljada dinara i četiri meseca zabnrane vozilom zbog saobraćajke iz februara 2015. Godine, potvrdio nam je Milivoje Dimitrijević, piar Višeg suda u Kruševcu.

Milan Kalinić je ovom kaznom osuđen zbog saobraćajnog udesa koji je izazvao u potkopaoničkom selu Dupci, prilikom povratka sa Kopaonika, 1. februara 2015. godine.

U ovoj saobraćajki povređeno je troje mađarskih državljana, vozač „suzukija“ F. G. (49), kao i njegove saputnice K. N. i D. K.