Stradao Kruševljanin usled strujnog udara

0

Olujni vetar sa jakom kišom, kakav se ne pamti u kruševačkom kraju, u ponedeljak veče, gde je palo 45 litara kiše po kvadratnom metru, zbog strujnih udara naneo je velike nevolje stanovništvu gradskog prigradskih naselja a stradala je i jedna osoba.

Sinoć nešto posle 20 časova, grmelo je i pucalo na sve strane, grom je pogodio i u jednu trafostanicu u Kruševcu, a u obližnjem komšiluku od strujnog udara stradao je Bojan Vujičić Vučko, vlasnik kafića ,,Padrino,, kod kruševačkih bazena. Njega je, saznajemo iz izvora bliskih ovom bivšem fudbaleru ,,Trajala,, strujni udar pogodio u kupatilu.

Kako saznajemo iz dispečerskog centra elektrodistribucije Kruševac u nekim delovima grada još nema stuje, ekipe su na terenu i rade na otklanjanju pojedinačnih kvarova.

U delu opštine Varvarin i u selu Bošnjane 734 potrošača nema struju, a u opštini Ražanj 1456 potrošača je takođe bez struje.

Kvar na elektro mreži otklanja se i na području Kupačkog kraja, u selima Jasika i Šanac, a pojedinačne havarije tokom nevremena dogodile su se su i na teritoriji opština Brus i Aleksandrovac.