Povređeni u saobraćajki u Kuršumliji prebačen u Bolnicu u Prokuplje

0

Prema rečima dežurnog lekara Doma Zdravlja u Kuršumliji Milovana Ivića, povređeni motociklista u saobraćajnoj nesreći u kuršumlijskom naselju Rasadnik prebačen je u Prokuplje nakon što mu je zadobio povrede ramena i kuka.

– Milovan Matić je u Hitnu službu Doma zdravlja primljen sa povredom ramena i kuka. Uputili smo ga na snimanje u bolnicu u Prokuplje gde treba tek da se utvrdi stepen povreda koje je zadobio, kazao je u izjavi za Top Novosti, Milovan ivić, dežurni lekar u Hitnoj službi Doma zdravlja u Kuršumliji.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 15 časova u naselju Rasadnik kada je vozać motokultivatora koji se kretao ka centru grada prešao na desnu stranu i tom prilikom udario motociklistu Milovan Matića koji se kretao iz suprotnog pravca.

Tom prilikom motociklista je usled siline udara pao na trotoar i zadobio povrede ramaena i kuka.

Ekipa Top Novosti je samo nekoliko minuta nakon ove saobraćajne nesrće zabeležila kako su okupljeni građani i ekipa Hitne pomoći kuršumlijskog Doma zdravlja zbrinuli povređenog koji je bio u svesnom stanju i tom prilikom zahvalio svima koji su pomogli da se sa trotoara smesti i vozilo hitne pomoći.

Policija je nedugo zatim izvršila uviđaj i po svoj prilici nesavesnog vozača motokultivatora čeka kazna za ovu saobraćajnu nesreću koja se srećom završila bez težih povreda po vozača motokultivatora.

Pogledajte i fotografije sa mesta ove saobraćajne nesreće:

DSCF4285

DSCF4284

DSCF4288

DSCF4291