Pomiri li se vlast i opozicija u Kuršumliji

2

Na nedavnom sastanku predstavnika vlasti i opozicije u Kuršumliji, postignuta je saglasnost oko usvajanja novog poslovnika u SO Kuršumlija koji je bio sporan predstavnicima opozicije zbog niza restriktivnih odredbi, a nakon sastanka organizovan je i zajednički ručak, saznaju Top Novosti.

Naime, na maratonskoj konstitutivnoj sednici pre mesec dana jedna od glavnih tačaka sporenja je bilo usvajanje novog poslovnika o radu odbornika u kuršumlijskoj Skupštini koji su odbornici opozicije ocenili kao pokušaj da se uguši svaka kritika aktuelne vlasti.

Zato je predsednik lokalne Skupštine Dejan Lović sa opozicionom odbornicima organizovao sastanak na kome je novi poslovnik o radu usaglašen tako što se u njemu neće naći sporne odredbe.

Koliko je bio uspešan sastanak vlasti i opozicije u Kuršumliji govori i podatak da je nakon njega organizovan zajednički ručak, na kome je, kako saznajemo čak i načelno dogovoreno da se sednice ponovo snimaju i emituju na lokalnoj televizi.

Da li će se ovaj dogovor pretočiti u delo pokazaće naredna sednica SO Kuršumlija koja bi trebala da se održi u ponedeljak, 4. jula.

2 KOMENTARA

  1. Jedni kupuju.drugi se prodaju.Jao kuršumlijo jadna si i bedna.tovari magare dok je u blato!!!

  2. Gluposti. Videće se istina u ponedeljak.
    Ako bude drugačije da napišete sami demanti svog teksta, ukoliko budete u pravu ja ću.

Comments are closed.