Na prodaju imovina IMK ,,14. oktobar,, vrednosti 4,6 milijardi dinara

4

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je, kao stečajni upravnik Industrije mašina i komponenata IMK „14. oktobar“ AD Kruševac u stečaju, treću prodaju nepokretne i pokretne imovine stečajnog dužnika metodom javnog prikupljanja ponuda.

Nepokretnu imovinu čine objekti na lokacijama u Kruševcu i Bivolju, upisani kao zgrade za metaloprerađivačku industriju – između ostalog i hale, magacini, farbara, remontni centar, radionice, gasne stanice…

Ponuđena su i otvorena skladišta, kao i zemljište. Pokretna imovina obuhvata osnovna sredstva, sitan inventar i zalihe, kao i dokumentaciju koja se odnosi na proizvodni program IMK „14. oktobar“.

Procenjena vrednost imovine je 4,6 milijardi dinara. Ovo nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 8. avgust 2016. godine do 12 časova, a javno otvaranje ponuda biće održano 15 minuta kasnije u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

4 KOMENTARA

  1. .esno e da se isprodade imovinata sto cel zivot im sopiraa pridones na vrabotenite ako se sposobni direktorite neka ja restatirat fabrikata da rabotat vrabotenite

  2. u Srbiji sve je na prodaju jer nemamo sposoban kadar u vrhu da to podrži i pokrene proces da sve to radi lako je prodati to ume i moja baba ,naši ministri jedino u ovoj zemlji što znaju kad primaju platu dali su nešto doprineli za ovaj narod i zemlju bole ih kurac,,,,

  3. ako , ako, direktori, direktorcici, upravnici, sefovi sekretarice,vise nego radnika. i treba. treba nama, lopovskoj drzavi ovo. a masine proizvode neke firme koje nisu ni cule za laboratoriju za ispitivanje materijala, snimanje varova itd. koliko je samo radnika dobilo stanove u 14 oktobru. ko ce danas kafe kuvarici dati stan. trazili ste gledajte.

Comments are closed.