Kuršumlijski kralj Instagrama

7

Kuršumličanin Časlav Stojanović, za samo dve godine stekao je pravu armiju pratioca iz svih krajeva sveta objavljujući fotografije prirodnih lepota kuršumlijskog kraja na popularnoj društvenoj mreži Instagram, pa se slobodno može reći da je pravi promoter Kuršumlije.

– Dosada sam objavio više od 700 fotografija. Stekao sam i zavidni broj partioca, odnosno onih koji su videli fotografije iz Kuršumlije i okoline. Zadivljeni su lepotom našeg kraja i često pitaju da li je moguće da na tako malom prostoru ima tako lepa i živopisna priroda. Uglavnom i objavljujem fotografije na kojima je prelepa priroda iz okoline Kuršumlije, posebno iz naših sela, objašnjava Stojanović i ističe da svakoga dana objavi bar jednu fotografiju koju lajkuje više stotina ljudi.

Stojanović inače ima više od 6 000 pratica na Instagramu koji svakodnevno mogu videti njegove fotografije koje pažljivo bira. Dosada je kaže uspeo da objavljenim fotografijama pokrije oko trećinu kuršumlijske opštine.

– Dosada sam objavio fotografije iz oko 30 sela  sa teritorije naše opštine. Planiram da iz svakog našeg sela objavim bar po jednu fotografiju. Smatram da i na ovaj način, makar to bilo malo uspem da donekle približim sve lepote kuršumlijskog kraja, ističe Stojanović.

Časlav Stojanović je inače fotograf amater. Fotografija je kaže njegov hobi i ima u arhivi na hiljade uslikanih pejzaža i panorama iz različitih mesta sa teritorije cele kuršumlijske opštine.

Njegove fotografije na Instagramu možete pogledati OVDE

7 KOMENTARA

Comments are closed.