Kulturno leto: Van Gog i Ana Bekuta pevaju u centru Kuršumlije

1

Od  11. do 13. avgusta u Kuršumliji se održava trodnevna manifestacija „Kulturno leto 2016.“ tokom koje će nastupiti poznata rok grupa Van Gog, i završne večeri poznata pevačica narodne muzike Ana Bekuta.

U Turističkoj organizaciji kuršumlijske opštine kažu da je tokom tri dana koliko je predviđeno da traje „kulturno leto 2016.“ predviđen bogat program.

– Najpre će 11. Avgusta biti održano takmičenje pevača amatera – „Prvi glas Kuršumlije“,, , zatim će 12. avgusta nastupiti grupa Van Gog, da bi završne večeri, 13. avgusta trebalo da u centru Kuršumlije peva poznata estradna umetnica Ana Bekuta. Pored njih, tokom ove manifestacije nastupiće i Nikola Ajdinović , pevač iz Kuršumlije koji je ušao u finale Zvezde granda, kaže Ivan Kovačević, direktor Turističe organizacije opštine Kuršumlija.

Na sada već tradicionalnoj manifestaciji „Kulturno leto 2016.“ koja se održava u centru Kuršumlije, predviđen je i prateći kulturni program, nastup kulturno-umetničkog društva „Bata Lačković“, a lokalna udruženja ribolovaca i lovaca spremaće za sve posetice riblju čorbu i gulaš.

1 KOMENTAR

Comments are closed.