Još nije identifikovan pronađeni leš u Kruševcu

0

Leš starijeg muiškarca u raspadanju, koji su 21. juna pronašli radnici Dezena Plus, prilikom prvog otključavanja zapuštenih magacina, koji su ranije pripadali Trgovini ,,Kruševac,, , a potom ,,Ju komercu,, još nije identifikovan, potvrdio nam je tužilac Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu dr Bratislav Petrović.

– Još uvek nije izvršena identifikacija leša muškarca pronađenog u Kruševcu, u Ulici Miletine bune bb, u magacinu bivšeg Trgovinskog preduzeća ,,Kruševac,,. Obdukcija pronađenog leša je izvršena. Pisani nalaz i mišljenje još uvek nisu dostavljeni, Policijska uprava u Kruševac radi na identifikaciji ovog leša, kaže nam javni tužilac dr Bratislav Petrović, isičući da će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Kako smo već pisali, pretpostavlja se da je leš starijeg muškarca u ovom magacinu trulio u vremenskom periodu od šest meseci do godinu dana.

Još se nagađa kako je ovaj nesrećni čoivek dospeo u zaključani magacin, ako već nije ušao ili pao s krova, gde već postoji otvor pa, ili je podlegao povredama od pada sa krova, ili je preminuo usled gladi ili promrzavanja.