Dragi Nestorović ponovo gradonačelnik Kruševca

0

Odbornici Gradske sakupštine Kruševca danas su izglasali poverenje Dragom Nestoroviću da i u naredne četiri godine obavlja fuknciju gradonačelnika.

Obrazlažući predlog Bratislav Gašić je istakao da je Dragi Nestorović svojim radom dokazao da ,,Kruševac bude bolji od svih gradova,,.

Za zamenika gradonačelnika izabrana je Vesna Lazarević iz ,,Kruševac puta,,.

Na Nestorovićev predlog izabrano je Gradsko veće, a potom je gradonačelnik dao svečanu izjavu da će raditi savesno i po zakonu.

Nosilac liste SNS za Kruševac Bratislav Gašić danas je obavestio odbornike da podnmosi ostavku u Gradskoj skupštini,, zbog odlaska na novu dužnost,,.

On je ovom prilikom kazao  i da će novoizabrano gradsko veće Kruševca  raditi volonterski, bez novčane nadoknade, što će biti ušteda u gradskom  budžetu od preko million dinara.

Radiće bez nadoknade

Za članove Gradskog veća Kruševca  izabrani su: dr Ljubica Đinđić, Goran Janković, Mirko Jovanović, Ljiljana Knežević, dr Velibor Lazarević, dr Zoran Lugić, dr Radmila Maksimović, Miloš Nenezić i Zorica Stanković.

Oni će funkciju u FGradskom veću, po obrsazloženju Bratislava Gašića,  raditi volonterski bez novčane nadoknade, kako bi se u gradskom budžetu  uštedilo preko million dinara.