Brutalno pretučen Kuršumličanin zbog jabuka

7

Da neko može da bude brutalno pretučen zbog jabuka, govori slučaj Kuršumličanina Miroslava Todorovića (58) koga su, kako dvedoči, četvorica muškaraca u prokupačkom selu Tovrljane brutalno pretukla zbog 100 kilograma jabuka koje je ubrao u školskom dvorištu u ovom selu.

Todorović ističe da je jabuke rešio da ubere u školskom dvorištu u Tovrljanu da bi poravio budžet svoje porodice pošto je poslednjih dana skočila cena jabuka. Nakon što je ubrao oko 100 kilograma jabuka i spakovao ih u gepek automobila, pojavila su se četvorica muškaraca koji su ga optužili da je krao jabuke iz njihovog voćnjaka.

– Uzalud sam okušavao da im objasnim da sam jabuke u ubrao u školskom dvorištiu i da nisam ni kročio u njihov voćnjak. Nakon rasprave, naterali su me da uđem u automobil, odvezli do nekog skrajnutog seoskog puta i izbacili iz automobila. Tukli su me rukama i nogama dok nisam izgubio svest, kaže Todorović.

Nakon što su ga teško pretukli, jabuke su izvadili iz gepeka, polili su mu benzinom automobil i zapalili. Automobil „reno klio“ je potpuno izgoreo.

U Hitnoj služni kuršumlijskog Doam zdravlja, Todoroviću konstatovane brojne povrede. Polomljen mu je nos, imao je brojne podlive po licu i telu, a zadobio je i kontuziju grudnog koša. Nakon zbrinjavanja u u Domu zdravlja u Kuršumliju, Todorović je prebačen u prokupačku Bolnicu.

Policija je u međuvremenu izdala i zvanično saopštenje u kome se navodi da je jedan od napadača na Todorovića uhapšen i pritvoren zbog nanošenja teških telesnih povreda i mučenja.

7 KOMENTARA

 1. Paaa… nešto baš ne verujem ovoj „žrtvi“. Brao jabuke u školskom dvorištu? Pa ga naterali da ode do skrajnutog seoskog puta? Neće biti baš tako. Nahvatali su ga na delu u voćnjaku sa 100 kila kradenih jabuka. Ni jedan seljak neće zameriti nikome da udje u voćnjak i otkine nekoliko jabuka za decu. Ali ako te nagazi da si mu obrao 100 kila jabuka, odraće te od batina. NARAVOUČENIJE: Ne kradi jabuke da ne obereš bostan.
  0  0
 2. Ruke im se pozlatile ….jos ispade zrtva . nije dobro izbijen cim laze jos su trebali …..
  0  0
 3. Не бије се човек због 100 кила јабука. Да су мене тако пребили осветио бих им се кад тад.
  0  0

Comments are closed.