Brutalno pretučen Kuršumličanin zbog jabuka

7

Da neko može da bude brutalno pretučen zbog jabuka, govori slučaj Kuršumličanina Miroslava Todorovića (58) koga su, kako dvedoči, četvorica muškaraca u prokupačkom selu Tovrljane brutalno pretukla zbog 100 kilograma jabuka koje je ubrao u školskom dvorištu u ovom selu.

Todorović ističe da je jabuke rešio da ubere u školskom dvorištu u Tovrljanu da bi poravio budžet svoje porodice pošto je poslednjih dana skočila cena jabuka. Nakon što je ubrao oko 100 kilograma jabuka i spakovao ih u gepek automobila, pojavila su se četvorica muškaraca koji su ga optužili da je krao jabuke iz njihovog voćnjaka.

– Uzalud sam okušavao da im objasnim da sam jabuke u ubrao u školskom dvorištiu i da nisam ni kročio u njihov voćnjak. Nakon rasprave, naterali su me da uđem u automobil, odvezli do nekog skrajnutog seoskog puta i izbacili iz automobila. Tukli su me rukama i nogama dok nisam izgubio svest, kaže Todorović.

Nakon što su ga teško pretukli, jabuke su izvadili iz gepeka, polili su mu benzinom automobil i zapalili. Automobil „reno klio“ je potpuno izgoreo.

U Hitnoj služni kuršumlijskog Doam zdravlja, Todoroviću konstatovane brojne povrede. Polomljen mu je nos, imao je brojne podlive po licu i telu, a zadobio je i kontuziju grudnog koša. Nakon zbrinjavanja u u Domu zdravlja u Kuršumliju, Todorović je prebačen u prokupačku Bolnicu.

Policija je u međuvremenu izdala i zvanično saopštenje u kome se navodi da je jedan od napadača na Todorovića uhapšen i pritvoren zbog nanošenja teških telesnih povreda i mučenja.

7 KOMENTARA

  1. Paaa… nešto baš ne verujem ovoj „žrtvi“. Brao jabuke u školskom dvorištu? Pa ga naterali da ode do skrajnutog seoskog puta? Neće biti baš tako. Nahvatali su ga na delu u voćnjaku sa 100 kila kradenih jabuka. Ni jedan seljak neće zameriti nikome da udje u voćnjak i otkine nekoliko jabuka za decu. Ali ako te nagazi da si mu obrao 100 kila jabuka, odraće te od batina. NARAVOUČENIJE: Ne kradi jabuke da ne obereš bostan.

  2. Ruke im se pozlatile ….jos ispade zrtva . nije dobro izbijen cim laze jos su trebali …..

  3. Не бије се човек због 100 кила јабука. Да су мене тако пребили осветио бих им се кад тад.

Comments are closed.