Šešelj u ponedeljak u Kuršumliji

10

U ponedeljak, 14. decembra sa početkom u 18 časova u sali bioskopa u Kuršumliji dr Vojislav Šešelj održaće promociju knjige ,,Srpski narod mora da oslobodi Kosovo i Metohiju“ .

U OO SRS Kuršumlija ističu činjenicu da je dr. Vojislav Šešelj ovu knjigu je posvetio našem sugrađaninu Draganu Milunoviću – Džuletu, jedinom poslaniku koji je otišao u rat 1999 godine. Poginuo je od ruku šiptarskih terorista. Onako kako to samo i znaju, mučki, iz zasede, navode kuršumlijski radikali.

S obzirom na istoriju, temu dela, posvetu, sam položaj naše opštine i prvenstveno na autora pozivamo sve slobodoumne građane, kao i sve Džuletove rođake, prijatelje i ratne drugove da prisustvuju ovom događaju, navode u OO SRS Kuršumlija.

Istovremeno, kuršumliski radikali ističu da će u okviru promocije biće organizovana prodaja knjiga dr Šešelja, koje će autor potpisivati.

10 KOMENTARA

  1. Da vidim i tog Šešelja. Čula sam svašta o njemu. Pa da se uverim dal je tako inteligentan.

  2. Radikali pohapsite ovaj ološ. Sve ostale smo videli kakvi su na vlasti. Ako ste i vi isti ko ostali , odosmo u …………

  3. Bravo Vojo. Ti si jedini lider neke stranke koji ne zaboravlja svoje. Ovi sad ne da ne bi napisali i posvetili knjigu, nego neće da posvete 5 minuta vremena za telefonski razgovor.

  4. Zeznuli ga ucdnici pa sad seta.Sta ce.Dokon ko’ obicno.Uziva hrvat dok zemlja u kojoj nije ni rodjen propada.

Comments are closed.