Rijaliti na kuršumlijski način!

0

… Ako Đenku nisu spalili, novinara Top Novosti hoće sigurno naokon ove priče (Tešim se ipak da neće, ako pročitaju kraj ove kolumne)!

Juče, nakon 18 časova, u stambenoj zgradi nakon što je Prva TV objavila prilog o sukobu stanara oko pokojnika, u hodnicima, „trajalo je slavlje“, jer su „pravoverni stanari stanari pobedili Kristinu“!

Tako, „naši izvori“ kažu da se izdešavalo u haustoru, unazad, „najčuvenije grade“ u Srbiji, oko koje su se „lomila koplja“, da li je ona osposobljena, ili ne za „najprofatibilniju profesiju“ koja se, najčešće, obrni, okreni – zove „Miran san“!

Tek, danas, u nekom trenutku, u gradu, sretoh, verovatno „najčuvenijeg Upravnika stambene zgrade u Kuršumliji“.

Jedva je stao autom. Kaže, žuri u banku, pa u opštinu kojoj je predao podnesak na „Kristininu žalbu“, pa će Veće da odluči dalje šta će biti…

Reče mi i da treba da budem srećan jer su „krematorijum“ izmestili da novinari ne vide, a bogami i da „ne budu spaljeni“!

A i što bi videli… Oni sve to „izvrću kako mi odgovora“. Reče i uteče – sada već čuveni „Laki“ iz svima poznatog filma: „Maratonci trče počasni krug“!

Ova mala zabeleška ipak ima i ozbiljniji deo.

Pre svega da bi pročitali i oni koji odlučuju, ipak je ovo priča o kuršumlijskim naravima, ali i o nebrizi za naše najstarije o čijoj sudbini na kraju života ne treba mnogo novca…

Radi se o višedecenijskom problemu koji se zove: „Kapela u Kuršumliji“!

Pročitajte i:

Maratonci iz Kuršumlije nisu spalili Đenku!

Sukob u Kuršumliji zbog pokojnika 

Demanti stanara: Ne kupamo pokojnike!