Platio kaznu za pojas iako je bio u zavojima!

0

Radovan Aksentijević (68) iz Kuršumlije, poznati automehaničar, morao je da plati kaznu za pojas iako je bio povređen i u zavojima kada ga je u centru Kuršumlije zaustavio saobraćajac!

Naime, Aksentijevića je saobraćajac zaustavio u samom centru Kuršumlije jer nije imao vezan pojas. Uzalud je pokušao da objasni da se samo dan pretoga povredio kada ga je brusni kamen isekao.

– Pokušao sam da saobraćajcu objasnim da sam povređen jer se kamen sa brusilice polomio, odleteo i isekao me preko stomaka. Najpre nije dozvolio da izađem iz automobila, pa sam skinuo zavoje i pokazao mu rane koje su još uvek bile sveže. Nije se obazirao na to već je rekao da moram da platim kaznu jer nisam vezao pojas, objašnja naš sagovornik kako je tekao ovaj neprijatan razgovor.

Ističe da je nakon toga otišao u stanicu policije i žalio se komandiru da je nepravedno kažnjen jer nije mogao da veže pojas zbog rana koje je imao.

Ni tu kako ističe nije naišao na razumevanje pa je bio primoran da plati 10 000 dinara kazne jer nije vezao pojas.

Aksentijević je inače poznati kuršumlijski automehaničar i ističe da je upravo zbog posla kojim se bavi pažljiv i savestan vozač, ali nije ni slutio da može da ga snađe ovakva neprijatnost.

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE