Devojčice u kravatama – da li ste vi normalni?!

20

Imali ste priliku poštovani čitaoci Top Novosti da gledate prilog na nacionalnoj televiziji i vidite nove školske uniforme. Devojčice u kravatama?! Pitanje koje je trebalo postaviti – da li ste vi normalni?!

Naime, sa pažnjom se pratilo kakve to školske uniforme treba da nose učenici u školama u Srbiji. Večeras, na nacionalnoj televiziji imali ste prilike da vidite dečake i devojčice u crvenim kravatama kao detalje novih, školskih uniformi?!

I dok se taj „detalj“ na neki način očekivao za dečake (mada, među nama, od kud da dečaci nose kravate, pa još crvene?!), mogao je da prođe i nekako, ali da devojčice budu obučene u uniforme sa kravatama, to bi pre moglo da se smatra debilizmom nego ozbiljnim projektom Ministrarstva prosvete!

Ako je to napredak u školskom obrazovanju, onda aferim ministre i svaka čast modnoj kreatorki koja je devojčice obukla u uniforme sa kravatom!

Svaki dalji komentar je suvišan, osim onog: „Da li vam je vrana popila mozak“!

(Autor: Miloš Ivanović, urednik Top Novosti)

 

20 KOMENTARA

  1. Извините госн. Ивановићу, шта фали краватама, и то црвеним ???

    4
    5
  2. Živim u UK i moja ćerka nosi školsku uniformu sa kravatom i niko ne misli da to nije normalno.

  3. Deca u uniformama treba da se osećaju prijatno i komforno. Uniforma treba da liči na Koledž jakne i majice, sa izvezenim imenom škole i razredom, a ne ovaj idiotluk. Kao oni mali Englezi, pirgavi…Kako da se dete svuče iz ovog za Fizičko vaspitanje. Užas jedan-

Comments are closed.