Zdrava pijaća voda za celu opštinu

4

Aktuelan saziv  Skupštine Opštine Prokuplje održao je poslednju sednicu uoči predstojećih izbora, koji će se održati 24. aprila 2016. godine.

– I pored toga što je ovo poslednje skupštinsko zasedanje, doneli smo neke veoma važne odluke za građane opštine Prokuplje.  Na prvom mestu je Odluka o izradi prethodne studije opravdanosti sa Generalnim projektom vodosnabdevanja prigradskih sela, Đurevac,  Nova Božurna, Novo Selo,  Babin Potok, Gornja i Donja Stražava i Berilje.  Ova naselja nemaju dovoljne količine zdrave pijaće vode, zato smo i doneli ovu odluku kako bi u  narednom periodu radili na obezbeđivanju zdrave, pijaće vode  na celoj teritoriji opštine Prokuplje., rekao je predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović.

Prema njegovim rečima, Odluka o geografskom informacionom sistemu takođe je jedna od značajnih koju su odbornici podržali.

Urađen je Projekat geografskog informacionog sistema  za opštinu Prokuplje, zahvaljući kome se u svakom momentu, prilikom izvođenja infrastrukturnih radova, može znati gde se nalazi  određena instalacija.

Ovaj projekat u iznosu od 80.000 eura finansira  Evropski PROGRES, a Opština Prokuplje učestvuje sa samo 10% sredstava.

4 KOMENTARA

  1. Svaka od danasnjih odluka je resenje za dugogodisnje probleme, tako da iako je ovo poslednja sednica ima dobar rezultat, ne cudi sto SNS ima najvecu podrsku

    • Ax mi nebi znali sta je pijaca voda danije sadasnje vlasti alo bre 2016 sramota je uopste pricati o tome

  2. Jel to pijaca na prostoru iza Eko pumpe? To je odlicna lokacija za pijacu, ovde je skoncetrisan veliki broj stanovnika a i za ostale je prakticno zbog parking i prilaza!

  3. Ko je zadovoljan zivotnim standardom i ostalim stvarima glasace ove na vlasti ko nije glasace suprotno,zelim svim ovima koji glasaja vlast da ovako zive ceo svoj zivotni vek.

Comments are closed.