Vandali uništili novogodišnju jelku

10

Nepoznati počinioci prethodne noći uništili su svetleću novogodišnju jelku u centru Prokuplja sa očiglednom namerom da nanesu materijalnu štetu i pokvare prazničnu atmosferu Prokupčanima.

– Dekorativna rasveta na jelci je presečena na šest mesta, tako da svetleća jelka više nije u funkciji. Da bi se ponovo aktivirala rasveta na njoj potrebna je rekonstrukcija jelke, što bi koštalo dodatnih 100 000 dinara, saopštili su nadležni u JP za urbanizam i uređenje opštine Prokuplje.

Opština Prokuplje izdvojila je sredstva u visini od 600 000 dinara za nabavku novogodišnje rasvete kako bi i naš grad kao i drugi u Srbiji bio ukrašen i osvetljen za vreme novogodišnjih praznika.

10 KOMENTARA

  1. To moze samo manijaci da urade a dao bog ima ih dosta u prokuplje i to pijanice narkomani lopovi drogirasi pederi i mnogo njih bruka i sramota zar nije lepo da i nas grad bude ukrasen za novu godinu

  2. Za sta bre 100 000 pa sta rekonstrujisu Ajfelov toranj ova sipka za 10 pari sijalica ne vredi 200 e a ne da rekonstrukciju platite 100 000 ali dok svako uzme pomalo ode cas

Comments are closed.