00 i 01: Srećnu Novu godinu svim čitaocima Top Novosti želi redakcija. A na gradskom Trgu u centru Prokuplja, tačno u ponoć priređen je vatromet, a fotografije vatrometa možete pogledati na ovoj stranici Top Novosti koa i foto – reportažu sa dočeka:

nova-pk-9

nova-pk-8

23 i 25: U ponoć se očekuje tradicionalno vatromet i pozdravna čestitka predsednika Opštine Miroljuba Paunovića.

nova-pk-6

nova-pk-5

23 i 15: Na Trgu topličkih junaka u Prokuplju večeras je veselo. Najavljen koncert počeo je posle dvadeset minuta kašnjenja, ali je Don Vito bend vrlo brzo pokazao da ih je vredelo čekati. Koncert je otvoren baladom “Jesen u meni”, a onda su nastavili da se nižu hitovi domaće pop muzike.

nova-pk-4

nova-pk-1

23 : 00: U ovom trenutku, sat vremena do ponoći, na Trgu vlada izuzetno pozitivno raspoloženje kome, pored izvanredne muzike, mnogo doprinosi i grejana rakija. Prokupčani se pored grejane rakije mogu poslužiti i vrućim čajem, kobasicom sa roštilja i toplim pecivom.

nova-pk-2

nova-pk-3

21 i 27: Počeo je koncert “Don Vito benda” koji su pozdravili okupljene i koncert otvorili pesmom „Jesen u meni“.

Na trgu Topličkih junaka u centru Prokuplja okupljen je veliki broj građana koji u veselom raspoloženju prate koncert prokupačkog benda.

nova-prokuplje-1

21 i 15: Svakog trenutka na Trgu u centru Prokuplja treba da počne koncert “Don Vito benda” čime će i zvanično započeti proslava Srpske nove godine.

Kako javlja dopisnik Top Novosti sa lica mesta iz Prokuplja, Prokupčani se još uvek okupljaju i sa razglasa odjekuje muzika.

Organizator dočeka Pravoslavne nove godine je Opština Prokuplje.

Tradicionalno, u ponoć Srpska nova godina u Prokuplju biće dočekana uz veliki vatromet.

A o tome: „Kad Prokupčani čekaju Srpsku novu godinu“,pročitajte OVDE

 

1 KOMENTAR

  1. Ala će da nas razveseli ovaj bend.
    Sa kompas da ste ga tražili ne bi bolji našli.
    Više publike ima da bude oko kazan nego pred binu.