Uređuje se gradski bazen u Prokuplju

1

U toku su završni radovi na uređenju gradskog bazena, koji će prema najavi nadležnih u Turističko sportskoj organizaciji biti završeni za desetak dana.

– Radnici koji su zaduženi za radove na bazenu vredno rade, kako bi do otvaranja sezone kupanja stavili u funkciju sve sadržaje na bazenu. Završeni su radovi na školjkama, pumpnoj stanici, ostalo je još da uredimo prostor oko bazena , rekao je rukovodilac održavanja TSO, Ljubiša Milosavljević.

Gradski bazen je jedino uređeno kupalište u Prokuplju, gde građani tokom leta mogu da se rashlade ali i da uživaju u bogatom zabavnom programu. Prošlog leta dnevno je na bazenu preko 1000 kupača nalazilo spas od tropskih vrućina.

1 KOMENTAR

  1. „Gradski bazen je jedino uređeno kupalište u Prokuplju, gde građani tokom leta mogu da se rashlade ali i da uživaju u bogatom zabavnom programu.“ citiraću ove besmislene rečenice. I malo smanjite, bar za 50%. Bazen je u očajnom stanju godinama i tu se ništa ne sredjuje, molim vas da ovakve izjave ne objavljujete jer zvuce kao da se jos samo sirene ne kupaju tu od miline i uredjenosti. Zabavni program?! Sta bi to bilo, hm?! Jedini realan odgovor bi bio zabavno slobodno sunčanje i skakanje u onu prljavu vodu dok vas peče zrak, a trnje iz trave se zariva u kožu?
    Lepo bi bilo kad bi ove reči bile istina, pa da i sirene zaplivaju prokupačkim bazenom, ili bar da nam se deca ne razboljevaju od svakakvih prljavština i gadosti.

Comments are closed.