Učenik napao profesoricu u Kuršumliji

3

Nedavno je jedan od učenika u Ekonomskoj školi u Kuršumliji napao profesoricu tako što je udario po ruci i bacio joj torbu kroz prozor što u ovoj školi nikada nije zabeleženo, saznaju Top Novosti nezvanično u ovoj srednjoj školi u Kuršumliji.

Do ovakvog, vandalskog čina došlo je tako što je inače problematičan učenik udario profesoricu po ruci i bacio joj torbu kroz prozor iz učionice što je izazvalo šok kako kod učenika, tako i kod profesorice.

Učenik koji je napravio ovaj vandalski čin u međuvremenu, pre nego što je usledio disciplinski postupak se ispisao iz Ekonomske škole u Kuršumliji i upisao se u drugu školu u istom gradu.

Vinovnik ovog, nesvakidašnjeg incidenta u Kuršumliji je i ranije pravio probleme profesorima Ekonomske škole u Kuršumliji koji javnost nisu alarmirali zbog ovog incidenta „zarad mira u školi“, saznaju Top Novosti.

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

3 KOMENTARA

  1. Sramota Sta je dozvoljeno danasnjoj deci da rade to je kucno vaspitanje.Da neko nemoze da zaradi profesorski hleb zbog nevaspitane pojedine dece. Bolje da uce, a NE da se ponasaju ulicarski.

Comments are closed.