Toplička ulica dobija novi izgled

2

Za kompletno uređenje kolovoza, trotoara i slivnika Topličke ulice u Kuršumliji, Preduzeće za puteve Srbije i Opština Kuršumlija izdvojili su 30 miliona dinara.

Prema rečima Radoljuba Vidiča, predsednika Opštine Kuršumlija, Toplička ulica biće kompletno sređena već u prvoj polovini naredne godine pošto je za presvlačenje kolovoza, trotoare i kišnu kanalizaciju izdvojeno u saradnji sa Preduzećem za puteve Srbije 30 miliona dinara.

Predviđeno je da radove na kolovozu izvedu radnici Preduzeća „Putevi Srbije“, dok će za uređenje trotoara i kišne kanalizacije koja je bila veliki problem u ovoj ulici radove izvoditi javna preduzeća iz Kuršumlije.

Planom je predviđeno da se radovi izvedu od Crvenog krsta do kraja osnovne škole „Miloje Zakić“ pošto je ova deonica u veoma lošem stanju.

2 KOMENTARA

  1. Taj deo i liči na ulicu a šta je od štila do mikuljane gde ne možemo da prodjemo od kamiona i drva skladištenih na mesto gde bi trebao biti trotoar pa nam deca idu ulicom neosvetljenom uskom gaze fekalije dali to nekoga još boli ili samo nas inaše dece
    0    0

Comments are closed.