Toplička ulica dobija novi izgled

2

Za kompletno uređenje kolovoza, trotoara i slivnika Topličke ulice u Kuršumliji, Preduzeće za puteve Srbije i Opština Kuršumlija izdvojili su 30 miliona dinara.

Prema rečima Radoljuba Vidiča, predsednika Opštine Kuršumlija, Toplička ulica biće kompletno sređena već u prvoj polovini naredne godine pošto je za presvlačenje kolovoza, trotoare i kišnu kanalizaciju izdvojeno u saradnji sa Preduzećem za puteve Srbije 30 miliona dinara.

Predviđeno je da radove na kolovozu izvedu radnici Preduzeća „Putevi Srbije“, dok će za uređenje trotoara i kišne kanalizacije koja je bila veliki problem u ovoj ulici radove izvoditi javna preduzeća iz Kuršumlije.

Planom je predviđeno da se radovi izvedu od Crvenog krsta do kraja osnovne škole „Miloje Zakić“ pošto je ova deonica u veoma lošem stanju.

2 KOMENTARA

  1. Taj deo i liči na ulicu a šta je od štila do mikuljane gde ne možemo da prodjemo od kamiona i drva skladištenih na mesto gde bi trebao biti trotoar pa nam deca idu ulicom neosvetljenom uskom gaze fekalije dali to nekoga još boli ili samo nas inaše dece

Comments are closed.