Sutra licitacija u Bolnici  

0

Opšta bolnica  „Dr Aleksa Savić“ Prokuplje oglašava licitaciju:

PREDMET PRODAJE: Mamografski uređaj SENOGRAPHE 800 T, GE,  inv. br. 417 id broj 481;

Početna cena predmeta prodaje: 300.000,00 dinara. U cenu nije uračunat PDV.

Zainteresovani ponuđač pre licitacije može neposredno da izvrši razgledanje navedenog sredstva  koje se nalazi u Službi radiološke dijagnostike.

Zainteresovani ponuđač za učešće na licitaciji dužan je da uplati iznos od 2.000,00 dinara na tekući račun  840-827667-36 Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ Prokuplje ili na blagajni Opšte bolnice.

Učesnici licitacije u obavezi su da pola sata pre početka licitacije prilože dokaz o uplati za učešće na licitaciji.

Licitacija će se održati ako se jave najmanje dva učesnika na licitaciji.

Na licitaciji biće izabran licitant koji da najpovoljniju cenu.

Licitantu koji ne dobije na licitaciji vratiće se uplaćeni iznos.

Izabranom licitantu koji odustane uplaćeno učešće za licitaciju se neće vratiti, a Ugovor o kupovini zaključiće se sa sledećim licitantom.

Licitacija će se održati dana 15.12.2015. godine sa početkom u 10 časova u Upravi Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“ Prokuplje.

Napiši komentar

Komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj – Top Novosti neće objavljivati. Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Istovremeno, redakcija Top Novosti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Top Novosti već se smatraju stavom čitalaca. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.
Please enter your comment!
Please enter your name here