Sajam zapošljavanja u Kuršumliji

1

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Prokuplje, Ispostava Kuršumlija, organizuje Sajam zapošljavanja, u četvrtak, 20. oktobra 2016. godine, od 12 do 14 časova, u sali Crvenog krsta, Toplička 1, Kuršumlija.

Potrebe za zapošljavanjem 113 lica iskazuje 13 poslodavaca u oblasti prehrambene, drvne i metalske industrije, turizma i ugostiteljstva, socijalnih i humanitarnih organizacija, komunalne delatnosti i administrativnih poslova.

Oni imaju potrebu za zapošljavanjem inženjera različith profila, kelnera, kuvara, zavarivača, bravara, gerontodomaćica, administrativnih tehničara, nekvalifikovanih radnika i drugih.

Učešćem na sajmu poslodavcima se pruža mogućnost da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu radnike.

Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, mogućnost dobijanja finansijskih sredstava i korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju.

Pozivamo nezaposlena lica sa teritorije Kuršumlije da posete sajam, kao i da se prethodno jave svom savetniku u NSZ radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za sajam, navode u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

1 KOMENTAR

  1. Cemu onda sluzi zavod za zaposljavanje, i koja je njegova uloga ? Sajam je gubljenje vremena i zamajavanje sirotinje; na sva malo bolja radna mesta radnici se primaju preko veze, kao sto vec vecina nas zna.

Comments are closed.