Prokupačka opština pomogla zapošljavanju novih radnika u “Leoniju”

0

U svečanoj sali Opštine Prokuplje potpisani su ugovori o zapošljavanju novih radnika u Kompaniji „Leoni“ u Prokuplju.

Potpisivanju ugovora prisustvovali predsednik i zamenik predsednika Opštine Prokuplje Miroljub Paunović i Ilija Đedović, predstavnici Kompanije „Leoni“ i Nacionalne službe za zapošljavanje. Ispred lokalne samouprave ugovore je potpisao predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović.

Čestitajući novoprimljenim radnicima na zaposlenju predsednik Paunović je rekao da je velki dobrinos u realizaciji ovog posla dala prokupačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje i Kompanija „Leoni“.

– Prijem novih radnika u privatnom sektoru sprovodi se u okviru Akcionog plana lokalnog zljapošljavanje. Kompanija „Leoni“ spada u red najvećih privatnih firmi u ovom delu Evrope. U prokupačkim pogovima ove Kompanije trenutno radi blizu 2.000 radnika, reklao je Paunović i dodao da je iz budžeta opštine za prijem novih radnika u ovoj firmi izdvojeno 3. 240.000 dinara.

Prema njegovim rečima lokalna samouprava je spremna da izdvoji sredstva za zapošljavanje novih radnika i u drugim privatnim firmama.

1 KOMENTAR

 1. Nema vise rasipanja novca kao nekada, novac se ulaze tamo gde je potrebno, u ovom slucaju u zaposljavanje. Nema vise otpustanja, naprotiv, zaposljavaju se novi ljudi, a prema recima Vucica, dovoljno se ustedelo, bice i povecanja plata.
  0  0
 2. Vazno je da ljudi u opstinskoj upravi radu valjano svoj posao, a samim tim bice posla i za nase gradjane. Jos jedan dokaz da nijedno obecanje nije dato bez osnova, a evo vidimo da se ona obecanje, koje se ticu radnih meste svakim danom ostvaruju!
  0  0
 3. Cestitam svima koji su dobili mogucnost da obezbede sebi egzistenciju na zaposljenju. I opština vidim da forsira zaposljavanje u privrednom sektoru sto je dobra promena. Sve pohvale na zalaganju.
  0  0
 4. Ovo je veliki dan za ove mlade ljude,potpuno podrzavam politiku sadasnje vlasti,posebno zato sto se svim snagama bori za zaposljavanje mladih kojima je posao i najpotrebniji.
  0  0