Predsednik Vučić sutra u Prokuplju otvara novu fabriku

34

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sutra će u Prokuplju prisustvovati svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona tajvanske kompanije BizLink.

Prilikom posete Prokuplju predsednik Vučić će se susreti i sa predstavnicima lokalne samouprave a nakon otvaranja fabrike obratiće se novinarima.

Kompanija BizLink je industrija kablova i kablovksih sistema namenjenih aparatima za domaćinstvo i električnim uređajima. Osnovana je 1996. godine sa sedištem u Americi.

 

Posluje u više zemalja počev od Sjedinjenih Američkih država preko Japana, Indije, Irske, Kine, Meksika, Malezije, Tajvana i Slovačke .

 

Sada po prvi put u Srbiji otvara proizvodnju i planira najznačajnije širenje kapaciteta sa novim zapošljavanjem i većim obimom investicija. Ova kompanija ima 6. 000 zaposlenih.

34 KOMENTARA

    • ne zove se phillips vec BizLink, phillips je bio jedan od prvih proizvoda koji se radio u toj fabrici i zato svi misle se kompanija zove tako.

  1. Mogo bi Predsednik Vucic da pogleda i ove domaće firme sto se salju u stecaj sa punim kapacitetom proizvodnje nas 100 radnika iz firme Jugoterm Merosina u vlasništvu Branka Miljković je u stecaj sa neisplacenim zaradama i doprinosima sramota sta drzava dozvoljava.

  2. Da dodje u Kusumliju da vidi sta je VELIKO NISTA…Da otvori ovde neku fabriku.Narod nema gde da radi i gde radi to su plate do 22000 dinara.SRAMOTA.

Comments are closed.