Ovo su najbolji kuršumlijski studenti

3

Danas su u kabinetu predsednika Opštine Kuršumlija, Radoljuba Vidića uručene zahvalnice najboljim kuršumlijskim studentima koji su dobili prethodno po 40.000 dinara za ostvarene proseke iznad 9,5 tokom studiranja.

Najboljim studentima iz Kuršumliji čestitao je predsednik kuršumlijske opštine Radoljub Vidić koji je tom prilikom kazao da su oni postigli izuzuzetan uspeh ostvarivši proseke od 9,6 do 10.00 tokom studiranja i da predstavljaju budućnost ovog grada. On je ovom prilikom ponudio nagrađenim studentima da obave stručnu praksu u lokalnoj samoupravi nakon završetka studiranja.

Zahvalnice su dobili sledeći studenti iz Kuršumlije:

Nikola Bojović, Danica Kuzmanović, Tamara Petrović, Anđelka Raković, Miroljub Tomić, Nikola Nikolić, Aleksandar Veličković, Anastasija Martinenko, Mirjana Arsenijević, Aleksandra Arsenijević, Bojana Arsenijević, Arsenije Arsenijević i Stefan Milošević.

Zahvalnice su danas uručune za 8 od 12 nagrađenih studenata, a interesantno je reći da iz kuršumlijske porodice Arsenijević među najboljima je čak troje njih koji imaju proseke od 9,80 do 10.00.

Više fotografija sa ove svečanosti i ko su najbolji studenti Kuršumlije pogledajte OVDE

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

3 KOMENTARA

  1. Bravo za moje pametne kursumlicane.To podneblje je iznedrilo mnogo pametnih ljudi,,akademika ,naucnika inovatora ciju se rad i dela pamte.Mladi nastavljaju tu tradiciju, na ponos svojih a i svih nas.

  2. A kako sad dele kad jos traju ispitni rokovi jedino ako nisu ocistili godine a cisto sumnjam u svakom slucaju bravo za decu a ima ih jos samo sa malo manjim prosekom

Comments are closed.