Otvoren novi vrtić u Prokuplju

0

Danas je u Sokićevom bulevaru otvoren novi objekat Predškolske ustanove „Neven“, površine 915 kvadrata. Novi vrtić svečano su otvorili predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović i većnica za kulturu Milica Erić.

Predsednik Opštine Miroljub Paunović je izrazio zadovoljstvo što je njemu pripala čast da otvori jedan od najsavremenijih objekata ovakve namene u našoj zemlji. On je deci i zaposlenima u ime Opštine poklonio umetničku sliku i igračke.

– Ovaj objekat započet je sa gradnjom pre pet godina, ali od juna prošle godine preduzeli smo sve mere kako bi što pre bio završen i kako bi ga što pre poklonili našoj deci na korišćenje. Kako u vreme početka izgradnje objekat nije posedovao odgovarajuće dozvole, morali smo da obezbedimo sve saglasnosti i dozvole, jer bez istih korišćenje ovog objekta ne bi bilo bezbedno za našu decu i zaposlene, istakao je predsednik Paunović.

Predškolska ustanova „Neven“, čiji je ovo četvrti objekat danas otvoren i nosi ime „Bajka“.
.
Novootvoreni objekat vredan je više od 80 miliona dinara i u njemu će moći da boravi 120 mališana.
.

1 KOMENTAR

 1. Prelepo uredjeno i opremljeno za boravak dece. Cestitam i opstinarima na zalaganju i trudu da se sve to dovede u red. bravo
  0  0
 2. Pa ja tu negde zivim.Nisu oni nista napravili samo su traku presekli,ako cemo za pravo to je prosla vlast napravila,naravno uz pomoc poreskih obv.
  0  0
 3. Svakog dana prolazim pored obdaništa i veoma mi je drago sto je pocelo da radi. Izgradnja obdaništa na ovoj lokaciji je od izuzetnog znacaja, kako za decu, tako i za roditelje koji zive u tom delu grada.Zv pohvale za lokalnu vlast na ovako lepom gestu.
  0  0