Nagrade za najbolje studente u Kuršumliji

0

Na osnovu Odluke Opštinskog veća opštine Кuršumlija o dodeli nagrada uspešnim studentima sa teritorije opštine Кuršumlija, Predsednik opštine objavljuje Javni poziv za dodelu nagrada najuspešnijim studentima na teritoriji opštine Кuršumlija, saopštila je lokalna samouprava u Kuršumliji.

Opštinsko veće opštine Кuršumlija je na sednici 21. aprila donelo Odluku o dodeli nagrada uspešnim studentima na teritoriji opštine Кuršumlija sa prosekom ocena iznad 9,5.

Uslovi za ostvarivanje prava za dodelu nagrade su sledeći

  1. Pravo na nagradu mogu ostvariti studenti osnovnih akademskih, osnovnih strukovnih i integrisanih studija na visokoškolskim ustanovama čiji je osnivač Republika Srbija, Autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave.
  2. Studenti moraju da imaju redovno upisanu drugu, treću, četvrtu ili petu godinu studija na budžetu sa prosekom ocena iznad 9,5 kao i prebivalište na teritoriji opštine Кuršumlija.

Potrebna dokumentacija za ostvarivanje prava za dodelu nagrade:

  1. Fotokopija lične karte,
  2. Potvrda visokoškolske ustanove da je student redovno upisao određenu godinu studija u tekućoj školskoj godini,
  3. Uverenje o prosečnoj oceni studiranja i
  4. Fotokopija kartice tekućeg računa.

Prijava sa traženom dokumentacijom podnosi se na adresu: Opštinska uprava opštine Кuršumlija, ul. Proleterskih brigada b.b. Кuršumlija, sa naznakom:“Za dodelu nagrade uspešnim studentima“.

Prijave dostaviti najkasnije do 12.maja 2017. godine.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

Napiši komentar

Komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj – Top Novosti neće objavljivati. Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Istovremeno, redakcija Top Novosti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Top Novosti već se smatraju stavom čitalaca. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.
Please enter your comment!
Please enter your name here