Kuršumlija dobija fontanu u centru grada

7

Nakon što je završeno popločavanje ulice Svete Ane u centru Kuršumlije, na početku ove ulice trebalo bi da bude sagrađena fontana, potvrđeno je Top Novostima u Opštini Kuršumlija.

Planom uređenja centra grada pored izgradnje fontane, predviđeno je i da se uredi park i jedna od centralnih ulica Kuršumlije se pretvori u pešačku zonu.

Takođe je predviđeno i da se izmesti benzinska pumpa i na njeno mesto se izgradi amfiteatar.

Prema planu uređenja centra Kuršumlije, do kraja ove godine biće izgrađena fontana na ulazu sada već popločane ulice Svete Ane, a ostali radovi biće nastavljeni na proleće naredne godine.

7 KOMENTARA

  1. Ja sam odavno napisao ideju za Kursumliju.Da se prave pet crkava po brdima u obliku krsta da ceo grad bude i do njih Iz centra da ide zicara sa gondolom ili pak da ide do Sv.Nikole,Bogorodice,rimskog utvrdjenja I drugih znamenitonisti.Sve dobro osvetliti.To bi bila atrakcija tog grada,posto je okolina veoma privlacna.Budi te malo kreativni!Ponovo bi Bele Crkve zasijale u pravom sjaju.Neka sija grad!Ja koji nemam veze sa tim krajem,ali Sam ga obisao sa prijateljima strancima,koji su odusevljeni,ali sam grad morao bi biti atraktivan I pun zanimljivosti,kao sto su zanimljive I atraktivne te starine

Comments are closed.