Konkurs za finansiranje mladih Kruševca za 2015.

0

Grad Kruševac je raspisao Konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekta usmerenog ka realizaciji Lokalnog akcionog plana za mlade grada Kruševca za 2015. godinu. Pravo učešća na Konkursu imaju udruženja građana/ki na teritoriji Grada Kruševca.

Konkurs će biti otvoren mesec dana, sva zainteresovana udruženja građana moći će da apliciraju do 11.03.2015. Sredstva za realizaciju projekta obezbeđuju se iz Budžeta Grada Kruševca za 2015. godinu, u ukupnom iznosu od 800.000,00 dinara.

Projekti sa kojima apliciraju udruženja trebalo bi da ispunjavaju osnovna merila i kriterijume, kao i da budu usmereni ka realizaciji priorotetnih ciljeva Lokalnog akcionog plana za mlade. Osnovna merila i kriterijume možete pronaći u smernicama i tekstu Konkursa, dok Lokalni akcioni plan za mlade za period od 2015. do 2019. možete pronaći na: http://issuu.com/vanjarakic/docs/

Osam prioritetnih oblasti na koje se odnosi ovaj konkurs su:

• Obrazovanje mladih
• Zapošljavanje mladih
• Zdravlje mladih
• Bezbednost mladih
• Kultura, sport i slobodno vreme mladih
• Informisanje i mobilnost mladih
• Aktivizam i volonterizam mladih
• Očuvanje i zaštita životne sredine

Prednost na konkursu će imati Udruženja koji imaju učešće novčanim sredstvima od 50% od ukupne vrednosti projekta, što uključuje materijal za radionice, sopstveno angažovanje, iznajmljivanje prostora i sl. Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti u Odeljenju za društvene delatnosti Grada Kruševca (Balkanska 63, III sprat), kancelarija br. 4, na mejl adresi kzmkrusevac@gmail.com, ili na broj telefona: 037/440-099.

Napiši komentar

Komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj – Top Novosti neće objavljivati. Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Istovremeno, redakcija Top Novosti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Top Novosti već se smatraju stavom čitalaca. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.
Please enter your comment!
Please enter your name here