Kako nas kradu na računima

6

Verovatno da ovakav račun Telekoma Srbije u kome zbir cifara od 403 + 80 dinara samo kod njih u zbiru može da iznosi 533 dinara! Međutim, ovo je originalni račun koji je dobio jedan od njihovih pretplatnika.

I to nije sve, objašnjava nam ovaj građanin Kuršumlije, naime, on je zaključio ugovor na dve godine za boks paket prema kome u okviru promocije plaća prva tri meseca samo po 1 dinar. Međutim, umesto računa od 1 dinar, njemu je stigao napred navedeni račun prema kome zbir od 403 i 80 dinara iznosi 533 dinara!

Kaže nam da je pokušao da razjasni ovu situaciju u poslovnici Telekoma u Kuršumliji, ali su ga uputili da podnese prigovor na račun, dok su mu za promociju od 1 dinara koje je trebao da ima u naredna tri meseca nije u stvari 1 dinar, već da se plaćaju razne dažbine koje iznesu između 400 i 500 dinara mesečno?!

I sada, postavlja naš sagovornik pitanje: „Ko koga laže i krade na računima i kakva je to promocija koja sa 1. dinara skoči na 483, a u zbiru računa koji treba da plati on iznosi 533 dinara“?!

6 KOMENTARA

 1. Račun je tačan jer se na osnovicu za PDV-e i iznos PDV-a treba dodati i stavka pod brojem 4.zatezna kamata koja je neoporeziva i oduzeti iznos pod brojem 5.
  Samo je malo loše iskazano.
  0  0
 2. Isto sam prošao i ja kao korisnik paketa Super Box 4.Prva 3 meseca su me šišali kao ovcu, ukupno sam platio, a ni sam nije mi jasno šta, negde oko 1200,00 din, (a treba 3 meseca po 1 din.) 1.mesec 424.14 +112.84+52.56, 2.mesec 319.81 i 3 mesec 237.87. Razumem da sam uzeo tablet za koga je rata 200 din, ostalo izgleda da je porez na ovce.
  0  0

Napiši komentar

Komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj – Top Novosti neće objavljivati. Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Istovremeno, redakcija Top Novosti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Top Novosti već se smatraju stavom čitalaca. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.
Please enter your comment!
Please enter your name here