Jubilej prijateljstva osnovaca i predškolaca

0

Osnovna škola „Milić Rakić Mirko“ organizuje tradicionalno predstavu za predškolce povodom novogodišnjih praznika. Pored predstave, predškolci su na poklon dobili i ručno izrađene novogodišnje čestitke – delo učenika ove škole.

Sa „ Balonovićima“ je danas predškolce upoznao Jovanča Micić u objektu „Radost“. On je krenuo na putovanje i put ga je naneo u toplički kraj, te je krenuo sa decom da uveseli i obraduje predškolce.

– Glumom, recitacijom predškolce smo  uveli u naš svet, svet OŠ „ Milić Rakić Mirko “, svet gde se poštuje ličnost svakog člana naše školske porodice i razvija njegova kreativnost , svet maštarije u kome je dete glavni junak naših pustolovina, kaže direktorka škole Ivana Radonjić.

Osim novogodišnjeg programa, petogodišnje druženje osnovaca i predškolaca obeležilo je i druženje na na predstavi organizovanoj u okviru svečanosti povodom Dana škole, a OŠ „Milić Rakić Mirko“ organizuje i besplatne radionice za predškolce i njihove roditelje.

Novogodišnju predstavu moći će da pogledaju i predškolci u 23.(petak) „Bambiju“ 23. decembra, kao i predškolci u „Bajci“ 26. decembra.