Četiri učenika u tovrljanskoj školi

1

Prvi septembar otvorio vrata i osnovne škole u Tovrljanu. Nakon četvrt veka prošle jeseni je otvoreno izdvojeno odeljenje OŠ ,,Svetislav Mirković – Nenad”. Na radost učitelja i meštana u ovoj školskoj godini školu će pohađati četiri učenika.  

Kao učitelj u ovom selu, veoma sam srećan što ću i u narednom periodu učiti ovu decu u želji da će biti odlični đaci.  Nadam se da će učenici osim u redovnim školskim obavezama  nastaviti da iskazuju kreativnost i inovaciju u nastavnim i vannastavnim aktivnostima kao u prethodnoj školskoj godini, kaže učitelj Marko Čikarić.

14199225_10208629097717394_27900959145004093_n

Rad škole su u velikoj meri pomogli roditelji učenika, ali i dobrotvori, donatori koji su prepoznali značaj koji škola u selu ima za ovu decu.  Učitelj se nada da će i u ovoj školskoj godini biti dobrih ljudi spremnih da pomognu da se učionica osavremeni.

Pozivam sve dobre ljude da nam pomognu, jer nečije malo, nama znači mnogo. Stvorimo ovoj deci uslove kao i deci u gradu. U to ime pozivam sve bivše đake iz Tovrljana i okoline, a koji su u mogućnosti da nam pomognu, kaže učitelj Čikarić.

Sva sredstva biće uložena u opremanje učionice za četiri učenika – dva učenika predškolskog uzrasta,  jednog učenika prvog i jednog trećeg razreda.

1 KOMENTAR

Comments are closed.