Aleksandrovac u centru Župske berbe

0

Pripreme za 52. Župsku berbu u Aleksanmdrovcu Župskom su sve intenzivnije. Organizacioni odbor ,,Župska berba 2015,,. je na osnovu rešen ja Opštinskog veća raspisao Oglas o javnoj licitaciji za davanje u zakup javnih površina za vreme privredno turističke manifestacije ,, Župska berba 2015,,.

,,Javnim nadmetanjem daju se u zakup javne površine za postavljanje privremenih objekata za vreme privredno turističke manifestacije ,, Župska berba 2015,, za obavljanje ugostiteljske delatnosti(tradicionalna jela, roštilj, pečenje i sl.) u vremenu od 24. do 27. septembra 2015. godine.

Lokacija za postavljanje zabavnog parka i igara za decu na lokaciji ispred „hale sportova“ po početnoj ceni od 400.000,00 dinara na period od mesec dana počev od 10. septembra 2015. godine.

Pravo učešća na javnoj licitaciji imaju sva pravna lica i preduzetnici koji podnesu dokaz o registraciji preduzeća ili radnje za obavljanje određene delatnosti i dokaz o uplati depozita od 20% od početne cene lokacije koju licitiraju na podračun Opština Aleksandrovac, Opštinska uprava “Župska berba”, broj računa 840-741531843-77. Ukoliko učesnik koji je izlicitirao lokaciju ne zaključi ugovor o zakupu ili odustane od lokacije gubi pravo na povraćaj depozita.

Javna licitacija za davanje u zakup lokacija obaviće se dana 08. septembra 2015.godine sa početkom u 10,00 časova u prostorijama opštine Aleksandrovac-velika sala u ulici Jaše Petrović, br.26.

Dodatna obaveštenja i informacije mogu se dobiti na telefon 037-3552-440. Opština Aleksandrovac,

Organizacioni odbor Privredno – turističke manifestacije ,,Župska berba 2015,,

Napiši komentar

Komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj – Top Novosti neće objavljivati. Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Istovremeno, redakcija Top Novosti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Top Novosti već se smatraju stavom čitalaca. Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.
Please enter your comment!
Please enter your name here